divendres, 28 de desembre del 2007

10è aniversari cobla Reus Jove

En motiu de la celebració del seu 10è aniversari, la cobla Reus Jove va celebrar el dissabte 22 de desembre el concert tradicional de Nadal al teatre Bartrina de Reus.

L’acte es va dividir en dues parts. En la primera la formació actual va oferir un concert de sardanes i música per a cobla. En la segona part, van actuar les diferents formacions que la cobla ha tinguts durant els seus 10 anys d’història.

Actualment, 10 compositors treballen en diverses sardanes, totes elles inèdites, que inclouran en un CD per a la commemoració de l’aniversari de la cobla. El CD sortirà a la llum la propera primavera. Abans es farà un concert d’estrena de les sardanes i la presentació del disc.

Per celebrar que la Reus Jove es fa gran, la cobla prepara altres actes que durà a terme durant l’any 2008, com és una exposició de fotografies on es podrà resseguir els 10 anys de la seva història.A part, com a complement a aquest aniversari, la cobla reus jove està participant en els enregistraments de les eliminatòries de la sardana de l’any, i actuarà a la gala final que es celebrarà el proper 10 de maig al teatre Fortuny de Reus conjuntament amb la cobla Sabadell.L’agost del 2008 té prevista la seva participació en l’aplec internacional que es celebrarà a la ciutat de Tallin, Estònia.

Durant el darrer trimestre de l’any vinent es celebraran diversos concerts i actes de cloenda de l’aniversari.