dilluns, 3 de març del 2008

Entrega de premis del Campionat de Catalunya

Més de dos-centes persones van participar diumenge a la cloenda del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes que es va celebrar a Tarragona. L'acte el van organitzar el Casal Tarragoní i Unió de Colles Sardanistes (UCS) amb la col·laboració de l'ajuntament de Tarragona i el Palau Firal i de Congressos.

Al matí, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, el president del Casal Tarragoní, Jordi Grau, el vicepresident de l'UCS, Santi Ferrerfàbrega, i altres personalitats, van donar la benvinguda als sardanistes que van desplaçar-se fins i tot des de la Catalunya Nord. A mig matí es la cobla Cossetània va oferir una ballada a la la Rambla Nova. El carrer principal de la ciutat es va omplir de sardanistes que van aprofitar el bon temps d'aquest cap de setmana.

En acabar la ballada, els sardanistes van poder gaudir d'un dinar de germanor al Palau de Fires i Congressos de Tarragona que es va condicionar per a funcionar com a menjador. Per la tarda es va celebrar l'acte central del dia, l'entrega de premis als guanyadors del campionat del 2007. La sala August del Palau va ser l'escenari de l'entrega dels premis i del concert que va oferir la cobla Reus Jove per amenitzar l'acte.